sâmbătă, 20 iunie 2015

Martinna s-a despartit de Peter .

Martina Stoessel s-a despartit de iubitul ei!

martina 1


Se pare ca povestea de dragoste a celui mai popular cuplu de vedete din Argentina tocmai a luat sfarsit.
Conform mai multor publicatii, Martina Stoessel si Peter Lanzani s-au despartit, dupa doi ani de relatie.
Desi motivele despartirii nu sunt foarte clare, se pare ca de vina ar fi programul extrem de incarcat al actritei din Violetta, care acum este intr-un turneu mondial, in paralel lucrand si la cariera ei solo.
Acum cateva saptamani, Peter Lanzani a luat prin surprindere fanii, decizand sa nu fie alaturi de Tini in ziua in care aceasta implinea 18 ani. Pe 21 martie, Martina avea concert in Elvetia, iar familia si prietenii au venit in Europa pentru a-i face o surpriza. In mod suspect, Peter a lipsit.
martina 2
Pentru a intari zvonurile, Lanzani nu a participat nici la cea de a doua petrecere de ziua lui Tini, care a avut loc la Buenos Aires.
Contactata de reporterii Ciudad.com, mama Martinei Stoessel a dat o declaratie misterioasa: “Nu voi vorbi despre Tini si Peter, nu este treaba mea”, a spus Mariana.
Stiu , ca pentru toti fanii Leonetta este o veste exceptionala , dar dupa toate interviurile pe care le-am vazut pe internet , despre despartirea lor , mi-am dat seama ca Martinna nu este deloc fericita , dar era logic sa fie trista .
Si oricum , Jorge si Martinna nu vor fii impreuna , deoarece Jorge are iubita .